Billig strøm
og sublim
service

Fremragende på Trustpilot
+1.000 anmeldelser 👍

På Danmarks største sammenligningsside, elberegner.dk, er vi i de fleste sammenhæng den billigste. Du får billig strøm der følger markedsprisen (time for time).

Det er gratis at blive kunde og vi har ikke noget abonnement. Dette sikrer dig både en billig strømaftale og en simpel regning, der er til at forstå.

Slip for store, uforudsigelige regninger hvert kvartal med månedsvis aconto-betaling baseret på dit forbrug. 

Alle danskere har ret til selv at vælge elselskab. Uanset om du bor i hus, ejerlejlighed, andelsbolig eller lejebolig, så kan du vælge den strømløsning, du ønsker.

Vores elregning er lavet til at være så enkelt som muligt, så du får en regning, der er let at læse. På den måde får du den bedste indsigt i, hvad du betaler for.

Vores Trustpilot er fyldt med anmeldelser, der netop omhandler vores gode kundeservice. Vores medarbejdere er venlige og imødekommende, og du kommer hurtigt igennem, når du har brug for hjælp.

Vi skal kun bruge dit navn, din adresse og dine kontaktoplysninger. Det tager derfor under 2 minutter at skifte, og vi sørger for det hele.

Sådan bliver du kunde

Det er nemt for dig at skifte din leverandør af el, og alle danskere har lov til selv at vælge deres udbyder.

Hvis du blot udfylder formularen her på siden, så sørger vi for det hele – også opsigelsen af din nuværende leverandør.

Du behøver ikke at have information om hvad dit nuværende forbrug er, hvilken aftale du har eller hvilket selskab der leverer din strøm – alt det finder vi ud af.

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende processen, sidder vi altid klar til at hjælpe. Du kan enten ringe på 91 30 30 40 eller skrive på kundeservice@nordiskenergy.dk.

Pris

Hos os betaler du altid månedsvis. Vores mest populære produkt er Nordisk Variabel, der følger markedsprisen time for time, men du har også mulighed for at vælge Nordisk Fast, hvor prisen er fast på 3 kr./kWh.

Kort om Nordisk Variabel:

  • Danmarks billigste på elberegner.dk’s sammenligning
  • Følger strømprisen time for time
  • Samlet bindingsperiode på 5 måneder + løbende måned

Spørg løs!

Inden du smutter

Er du i tvivl om du skal skifte eller har du bare et spørgsmål så ringer vi dig gerne op.

Udfyld felterne og bliv kontaktet allerede i dag.